Telefon
WhatsApp
Konutlarını turizm amaçlı kiralayacaklar için bilgilendirme toplantıları yapılacak

 

Konutlarını turizm amaçlı kiralayacaklar için bilgilendirme toplantıları yapılacak

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı, konutlarını gerçek ve tüzel kişilere turizm amaçlı olarak kiralayacak ev sahipleri için bilgilendirme toplantıları düzenliyor.

Bilgilendirme toplantıları, 16 Ocak 2024 Salı günü Edirne’de; Edirne merkez, Lalapaşa, Süloğlu ve Havsa ilçelerinden gelecekler için sabah, Uzunköprü, Meriç, Keşan, İpsala ve Enez ilçelerinden gelecekler için öğleden sonra olmak üzere iki ayrı oturum halinde gerçekleştirilecek.

Konutların gerçek ve tüzel kişilere, yüz günden az süreyle turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin, “Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına Ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun”un  Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini hatırlatan Kültür ve Turizm Bakanlığı Edirne İl Müdürlüğü, konuyla ilgili olarak şu kamuoyu duyurusunu yaptı:

“Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Kanunu Kapsamında yapılacak belgelendirme başvuruları ve konutların niteliklerine ilişkin Müdürlüğümüzce bilgilendirme toplantıları yapılacaktır.

16.01.2024 Salı Günü İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı (Edirne Tapu Kadastro 14. Bölge Müdürlüğü Binası Yanı) Merkez/Edirne adresinde Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Binası konferans salonunda iki oturum halinde gerçekleştirilecektir.

16.01.2024 Salı Günü İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı Edirne adresinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Binası konferans salonunda yapılacak bilgilendirme toplantılarında;

Edirne Merkez, Lalapaşa, Süloğlu ve Havsa ilçelerinden gelecek katılımcılar için ilk oturum saat 10.30, Uzunköprü, Meriç, Keşan, İpsala ve Enez ilçelerinden gelen katılımcılar için ikinci saat 14.30’da gerçekleştirilecektir.”

 

Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!