Telefon
WhatsApp
Kıral, Yenimuhacir Belediye Başkanlığı görevini devraldı

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde CHP’den Yenimuhacir Belediye Başkanı seçilen ve 3 Mart’ta mazbatasını alan Tamer Kıral, 4 Nisan 2024 Perşembe günü de Yenimuhacir Belediyesi’nde gerçekleştirilen törenle görevi devraldı.

Görevi, Yenimuhacir’in AK Parti’li Belediye Başkanı Mustafa Türker’den devralan Kıral, Türker’e Yenimuhacir’e yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ederek, plaket verdi. Devir teslim törenine; Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Yenimuhacir Belediye Başkanı Tamer Kıral, CHP Edirne İl Başkan Vekili Sarp Öztürk, CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, CHP Yenimuhacir Belde Başkanı Ahmet Oğuz, Yenimuhacir’in önceki dönem Belediye Başkanları Nevzat Çetin ve Recep Ordu ile İl  Genel Meclis üyeleri, Keşan ve Yenimuhacir belediye meclisi üyeleri, partililker ve vatandaşlar katıldı.

Davetliler ile birlikte Yenimuhacir Belediyesine kortej halinde yürüyerek giden Tamer Kıral, burada Türker ve meclis üyeleri tarafından çiçekle karşılandı. Kıral’ın çalışmaları için teşekkür ettiği ve bundan sonraki yaşamında başarılar dilediği Türker, görev tesliminde yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi: “5 yıl önce Recep Ordu arkadaşımızdan görevi devraldık. Tamer kardeşimle 5 yıldır beraber çalıştık. Bu görevler çok onurlu ama çok da mesuliyetli görevler. Yenimuhacir’e bugüne kadar çok değerli yatırımlar getirdik. İnşallah bu yatırımları devam ettirirsin. Allah yolunu ve bahtını açık etsin. Hayırlı olsun.”

Mustafa Türker, sözlerinin devamında, Yenimuhacir Belediyesi’nin kasasında 2 milyon 396 bin TL olduğunu buna karşılık piyasaya ödenmesi gereken 1 milyon 250 bin TL. de borcu olduğunun altını çizdi.

Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!