Telefon
WhatsApp
Keşan’da geleneksel mahalle iftarları başladı

 

Keşan Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları başladı.

Ramazan Ayı nedeniyle verilen iftar yemeklerinin ilki, 11 Mart 2024 Pazartesi akşamı Aşağı Zaferiye Mahallesi’ndeki Salı Pazarı’nda gerçekleştirildi.

Keşan Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen programa, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, MHP Keşan İlçe Başkanı Adnan İnan ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan Ayı’nın toplumsal dayanışma, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini belirten Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Her yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarını bu yıl da sürdürmeye devam ediyoruz. Bu Ramazan’da da vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde orucumuzu açmaya devam ediyoruz. Mübarek Ramazan Ayı’nda kurduğumuz iftar sofralarına vatandaşlarımızın ilgisi her zaman olduğu gibi büyük oluyor. Bu da büyük mutluluk veriyor. Ramazan bolluk, bereket ve paylaşmaktır. Amacımız bolluğu, bereketi ve paylaşmayı hep birlikte yaşamak. Tüm hemşerilerimizi iftar sofralarımıza davet ediyoruz.” dedi.

Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!