Telefon
WhatsApp
İYİ Parti Keşan Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı: “İktidara sarı kart gösterme zamanı!”

 

İYİ Parti Keşan İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, bugün saat 15.00’te başlayan programla açıldı. Cumhuriyet Meydanı Hayri Bey Sokak’ta hazırlanan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına; İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, İpsala Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Abdullah Naci Ünsal, İYİ Parti Keşan Belediye Başkan adayı Zafer Sarıkeçe ile çevre ilçe ve belde başkanları, belediye başkan adayları ve partililer katıldı. Programda konuşan İl Başkanı Engin, İYİ Parti olarak zor şartlarda ülke yönetimine talip olduklarını belirterek, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener gibi dimdik duran Zafer Sarıkeçe başkanımızı inşallah burada başkan olarak göreceğiz.” dedi.

Daha sonra konuşan Ünsal, İYİ Parti’nin 21 belediye başkanından biri olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “İpsala Belediyesi’ni 39 milyon TL borçla aldım, şu anda 37 milyon TL artı para ile tutuyorum. Yatırımlarımızın hepsini de kendi paramızla yaptık. Kredi almadık. İller Bankası’ndan para çekmedik. Zafer başkanımın da seçildiğinde bunu yapacağına eminim. Allah yar ve yardımcısı olsun. Çıktığımız yol çok zor, çok meşakkatli ama sonuçta kazanacağımıza inanıyorum.” dedi.

Milletvekili Akalın da “Çok enteresan bir seçim süreci yaşıyoruz. Maalesef ülkemizde mutsuz insanların sayısı çok, işsiz, işsizlik had safhada. Ülkemizde memnun insan maalesef yok. Ülkemizde memnun olan sadece 5 müteahhitle birlikte bir avuç insan var. Onun için bu memnuniyetsizliğimizi göstereceğimiz ve siyasi iktidara uyarıda bulunacağımız çok önemli bir seçim bu seçim. Kendileri de memnun değiller. İktidara bir sarı kart göstermenin zamanı geldi. İyi Parti olarak Edirne’de çok başarılı olacağız.” diye konuştu.

Keşan’ın çok önemli ve büyük sorunları olduğunu, bu sorunların üstesinden gelmek için aday olduğunu ifade eden Zafer Sarıkeçe“Son zamanda Keşan’da işler yolunda gitmiyor. Tamamlanamayan meydan, dışı boyalı içi ise içler acısı durumda olan otogar, sokaklarımızın yol ve kaldırımları berbat durumda. Arkadaşlarımla birlikte Keşan’ın 20 yıllık kanayan yarasına merhem olacağız. Soracağız… 20 yıldır sorulmayan soruları soracağız. Siz nasıl bir Keşan istiyorsunuz? Bizim gönlümüze göre değil, sizlerin gönlüne göre olacak. Ben inanıyorum; birlikte yönetimi hep beraber hayata geçireceğiz.” dedi. Sarıkeçe, açılışa katılanlara teşekkür ederek, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi açılış kurdelesi kesildi. İYİ Parti’liler açılışın ardından çarşıdaki esnaf ve vatandaşlara da ziyarette bulundu.

Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!