Telefon
WhatsApp
Akşener, İYİ Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Sarıkeçe’ye destek istedi

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Edirne’de, Uzunköprü’de, Keşan’da ve İpsala’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, belediye başkan adayları için oy istedi.

Saat 17.30 sıralarında Keşan’a gelen Akşener, Demirciler Caddesi üzerinde kendisini karşılayan kalabalığa seslenerek, partisinin Keşan Belediye Başkan Adayı Zafer Sarıkeçe‘ye destek istedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından yaptığı konuşmaya, Keşanlıların Ramazan Ayı’nı tebrik ederek başlayan Akşener, Zafer Sarıkeçe’yi işaret ederek “O’na verdiğiniz her oy Meral Akşener’e verilen bir oydur.” dedi. Emeklilerin gelirlerinin artırılması gerektiğini ifade eden Akşener, sözlerinin devamında şunları söyledi: “Emekli maaşlarının ikramiyesinin 7 bin lira, 11 bin lira seyyanen zam ve en düşük emekli maaşının asgari ücret kadar olması için Sayın Erdoğan’a her konuşmamda sesleniyorum. İster 5 kişiye ister 150 kişiye konuşayım. Çünkü sahada gezen bir tek ben varım. Herkes ya otobüs üstünde ya da kürsülerden konuşuyor. Bense sizi 3 sene boyunca Hakkari’den Edirne’ye dinledim. Uzatıyorum, tutun elimi bana güç verin. Söz veriyorum sizin hakkınızı söke söke alacağım. Şu anda emekliler aç. 10 bin lira ile geçinebilir misiniz? Sayın Erdoğan geçen gün diyor ki ‘Para mı var, hesap yapmadan konuşuyor.’  Suriyelilere, Afganlara, Türkiye’yi soyanlara buluyorsun da emekliye mi bulamıyorsun!”

Sözlerinin devamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e de eleştirilerde bulunan Akşener, Özel’in 10 Mart’ta Edirne’de yaptığı konuşmada “Eğer bize oy vermezseniz AK Parti kazanır ona göre!” dediğini ifade ederek, Edirne’de AK Parti ile CHP’nin değil, AK Parti ile Hamdi Sedefçi’nin yarıştığını söyledi. Konuşmasını, Keşan Belediye Başkan Adayı Zafer Sarıkeçe’nin elini havaya kaldırarak sonlandıran Akşener, “Allah’a emanet olun, Zafer’i de size emanet ediyorum.” dedi. Esnaf ziyaretlerinin ardından kısa bir süre Keşan’da kalan ve Şapçı Prestige Hotel’de dinlenen Akşener, daha sonra İpsala’ya gitmek üzere Keşan’dan ayrıldı.

Haber Yazı Detay Alt Kısım Reklam Alanı 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!